Ta i och flytta dina gränser, börja idag!

Publicerat: 11 april, 2014 i Uncategorized

Your limitsImorgon skall jag ge mig på en rejäl fysisk utmaning. Täby Extreme är ett ultralopp på 80 km. Start och mål från Ensta Krog i Täby. Jag gör det här helt frivilligt och skälen är många, men mina primära drivkrafter kan kortas ner till tre stycken.

1) Jag vill gärna inspirera dig att utmana dina gränser. Tänk inte bara utmaningar av fysisk karaktär. Det finns så många sätt du kan flytta dina gränser. Göra saker som du inte brukar göra. Åk till platser du inte sett, träffa nya människor, engagera dig i nya projekt. Lär dig prata inför en publik, lär dig ett nytt språk. Var nyfiken, alltid…hela tiden.

2) Resan emot målet, i det här fallet 10 timmars fysisk aktivitet. Tävlingen ger mig något att se fram emot, och när jag går i mål imorgon är det belöningen för alla träningstimmar i kallt och risigt väder.

3) Den viktigaste drivkraften av dem alla, är den egna personliga utmaningen. Hur långt räcker kroppens fysiska förmåga, hur hanterar jag alla kriser som kommer komma. Min mentala kapacitet och det egna självförtroende växer i takt med alla kilometer som avverkas. Envisheten och drivkraften får en skjuts framåt, och jag flyttar mina gränser. Allt detta tar jag med till nästa projekt.

Klockan 10.00 imorgon står jag och 250 andra på startlinjen och oavsett resultatet och sluttiden är alla vinnare, och det är en ganska bra utgångspunkt.
Trevlig helg!

Henrik

Annons
kommentarer
  1. […] Personligen tyckar jag nog att vi alla borde våga lite mer – lämna det trygga, gör något ovanligt, ta dig an en ny utmaning. Det behöver inte vara en flytt utomlands, det kan vara just det som passar dig.  För länge sedan skrev jag ett annat inlägg i samma ämne det hittar du här. Flytta dina gränsar nu, direkt. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s